Video: Indias vahistati sama naise teiskordse vägistamise eest kaks meest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-India politsei teatas kolmapäeval kahe mehe vahistamisest, keda kahtlustatakse sama naise teistkordses vägistamises, kui too keeldus tagasi võtmast meeste vastu esitatud hagi.

Kuriteo ohvriks langenu näol on tegemist varajastes 20. eluaastates naisega, kes viibib hetkel Haryana osariigi haiglas, teatas politseiesindaja Sanjay Kumar Singh. Politsei vahistas kolmanda kahtlusaluse sel nädalal ning otsib taga veel kaht meest.

Naist vägistati algselt 2013. aastal ning toona vahistati kolm meest, kellest kaks lasti enne kohtuotsuse selgumist kautsjoni vastu vabadusse. Need kaks meest osalesid naise teistkordses vägistamises eelmisel nädalal, teatas politsei.

Esimeses vägistamisjuhtumis kahtlustatuid võib oodata süüdimõistmise korral eluaegne vanglakaristus. Väidetavalt pakkusid isikud naise perekonnale viis miljonit ruupiat (73 500 dollarit) süüdistuse tagasivõtmise eest.

Naine rööviti oma ülikooli lähistel Rohtaki linnas ja vägistati grupiviisiliselt 13. juulil, kuna ta ei olnud nõus juhtumist loobuma, sõnas ohver politseile.

Rohtak asub 90 kilomeetrit pealinnast New Delhist läänes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles