Elu24 video! Eesti kõige kuulsam ja kuumem naisräppar Tiiu: melu naise keha ümber ja paljaid tisse võiks rohkem olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 stuudionurgas käis külas kodumaa kõige tuntum naisräppar, leegitsev ja kuum Tiiu, kes esitas kaks uut lugu, üks neist veel koguni nimetu ning rääkis lähemalt oma tulevikuplaanidest ning naise kehast ja ilust.

Hiljuti värske muusikavideo ja singli "BangBand" avaldanud räppar tunnistas, et on saanud oma loomingule uskumatuid kommentaare ning muretseda ei ole põhjust - ta teeb seda mõnuga ja veel!

Tiiu Elu24 stuudios / SANDER ILVEST/
Tiiu Elu24 stuudios / SANDER ILVEST/ Foto: Sander Ilvest / Postimees

Lisaks teab Tiiu oma tugevusi ning leiab, et naiseilu peab lihtsalt näitama! Ei lähe ju end paljastada armastavad naised nunnadega pahandama, et miks nemad küll süütud on. Nii leiab naisräppar, et inimene peab saama end vabalt tunda. Melu naise keha ümber ja paljaid tisse võiks olla kindlasti rohkem!

Uurisime ka, kus Tiiu töötab ja mida teeb ta siis, kui ta lavalaudadel kuumust üleval ei hoia. Mida arvab aga tema keha ümber käivast melust kallim, räppar OKYM?

Vaata Elu24 videost, miks armastab Tiiu end paljastada ning kuidas kõlab veel tema nimetu tuliuus lugu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles