Filmisaade: Leelo Tungal räägib filmist «Seltsimees laps»

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EV100 filmiprogrammi esimene film, Moonika Siimetsa «Seltsimees laps» sai valmis ja jõudis kinodesse.

See on nii emotsionaalne film, mis võtab kohe esimeste kaadritega südamest kinni ja lahti ei lase. Vahepeal pigistab õrnalt, nii et silmad lähevad varjaks. Leelo Tungal, kelle raamatute põhjal see film valmis, rääkis «Hendrik Alla liikuvatele piltidele» kohe pärast esimest vaatamist, mis tundeid see temas tekitas.Aga Olev Remsu arvustust lugege siit

Veel tuleb jutuks Indrek Spungini ja Taavi Aruse portreefilm «Enam kui elu», mis jutustab legendaarsest punkmuusikust ja poeedist Freddy Grenzmannist ja ansamblist Psychoterror. Filmi arvustus siin. Samal teemal soovitan telerist vaadata samade tegijate filmi «Pets ja Berliin», mis räägib teise legendaarse punkari, Nyrok City solisti Peeter «Pask» Männiksoo elust Berliinis. See on eetris reedel, 23. märtsil kanalis ETV2 kell 21.00. Muide, enne filmi on kasulik lugeda ka Nils Niitra 2012. aasta intervjuud peategelasega.

Selleks nädalaks kõik, head vaatamist ja kinos näeme.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles