Vaata menusaadet «Legendide lahing» järele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Legendide lahingusse» astusid seekord Helen Adamson, Margus Vaher, Indrek Vaheoja, Andres Puusepp, Anni Rahula ja Kethi Uibomägi

Esimeses räpi-lahingus võistlevad muusikud Helen Adamson ja Margus Vaher. Muidu head sõbrad asuvad üksteist tögama suure rõõmu ja enesekindlusega. Räppmuusikat armastav ja tundev Helen on enam kui kindel, et Margus tema kõrgusele ei küündi. Marguse arvates on malbe Heleni võitmine aga käkitegu. End naiste ja meeste vaheliste suhete spetsialistiks pidav mees teab täpselt, millistele Heleni nõrkadele kohtadele vajutada.

Teise paarina võtavad mõõtu raadioeetrist tuntud lõuapoolikud Indrek Vaheoja ja Andres Puusepp. Andresele vaevu õlani ulatuv Vaheoja peab seda kontrastsust pigem enda tugevuseks kui nõrkuseks. Tema sõnul on see hea kate, et vastast üllatada ja talle järsult verbaalselt ribidesse lajatada. Mehed, kes igapäevaselt raadios kuulajaid oma mulaga äratavad, ei saa olla kehvad sõnasepad. Tõotab tulla kiire, äkiline ja professionaalne duell.

Kolmandaks tõmbavad räpi-kuulid rauda kaunitaridest siresääred Anni Rahula ning Kethi Uibomägi. Kethile on mikrofon tavapärane aksessuaar, Anni aga hoiab mikrofoni käes esimest korda elus. See ei pruugi aga tähendada Kethile kiiret võitu, kuna Anni on jalgpallikohtunikutöö ajal õppinud pingega hakkama saama.

Kes põrmustab vastase ehk kelle mikrofon kukub – lahingu võitja otsustab stuudiopublik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles