Vaata menusaadet «Legendide lahing» järele SIIT

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Legendaarses «Legendide lahingus» räppisid täna Grete Paia, Lauri Pihlap, Nele-Liis Vaiksoo, Lauri Liiv, Tiiu ja OKYM. Elu24 kanndis menusaate üle eksklusiivses otsepildis.

Eesti kuulsused lähevad saates «Legendide lahing» omavahel ägedasse räpilahingusse.
Meelelahutajad, poliitikud, sportlased, kultuuritegelased – kõigil neil on võimalus öelda, mida nad oma vastastest arvavad. 

Laulja ja rändajahingega saare naine Grete Paia läheb vastamisi eesti r’n’b kuninga Lauri Pihlapiga. Enda võidus kindel Grete peab Laurit rohkem naiseks kui meheks. Lauri enesekindlust see ei kõiguta, kuna peab oma elukogemust võidu garandiks.

Teise paarina annavad kuuma muusikalide staarid Nele-Liis Vaiksoo ja Lauri Liiv. Olles olnud pikka aega suured sõbrad, teavad nad liigagi hästi, millised luukered on vastase kapis peidus. Räpilahingus unustatakse hetkeks sõprus, sest mõlemad on artistidele omaselt kindlad enda võidus.

Kolmandana astub võistlustulle räpi-perekond Tiiu ja Okym. Tiiu on värvikas, enesekindel ja julge naisräppar, kes Okymi rajalt maha võttis. Okym peab Tiiut särtsu täis naiseks, kes kindlasti selle lahingu käigus teda teravalt nõelab. Kui musta pesu pesema hakatakse ja kelle jalas on selles perekonnas püksid? See selgub juba saates!

Kes põrmustab vastase ehk kelle mikrofon kukub – lahingu võitja otsustab stuudiopublik.

Legendide lahing - Grete ja Lauri
Legendide lahing - Grete ja Lauri Foto: Pilt videost
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles