#EUANDME - Matthias Hoene „Elav hostel“

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Film jutustab loo 20-aastasest Heikest, kes elab unises Saksa linnakeses koos noorema venna Moritzi ja vanaema Giselaga. Ühel pärastlõunal räägib Gisela lapselastele plaanist, mille nad olid kadunud vanaisaga teinud. Nimelt olid nad alati soovinud sõita avastama kauneid paiku Euroopas, kuid vanaisa traagilise surma tõttu ei saanud see unistus kunagi teoks.

Heike ja Moritz tahavad täita oma vanaema ammuse unistuse ning nuputavad selleks välja küllaltki iseäraliku äriplaani.

Autorist

Saksa režissööri Matthias Hoene (1976) kuulsaim film on õuduskomöödia „Cockneys vs Zombies, mis esilinastus Londoni FrightFesti filmifestivalil ning on võitnud auhindu nii San Sebastiani õudus- ja fantaasiafilmifestivalilt kui ka Toronto filmifestivalilt. Hoene teine mängufilm „The Warrior’s Gate on võitluskunstide seiklusfilm, millele kirjutas stsenaariumi kuulus Luc Besson.

- - -
Film valmis #EUANDME kampaania osana. Vaata ka teisi filme ja loe kampaania kohta veebilehelt https://europa.eu/euandme/et/
- - -
Copy
Tagasi üles