Vaata järele «Malluka suve»: kes pani Mallu köögi põlema?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna selgub, kes pani Malluka köögi põlema ja mis juhtuks, kui ta kaotaks oma kalli kaasa. Vaata Elu24 vahendusel Kanal2 uut suvesarja «Malluka suvi».  Seekord teeb perekond remonti.

«Kõik projektid, mille kohta öeldakse, et see on nii lihtne, selle teeb lebolt paari päevaga ära, need projektid on kõige keerulisemad,» alustab Mallukas, seni kui ta lapsed juba rõõmsalt majavärvi sees plätserdamisest unistavad.

Staarblogija Mallukas hakkas hooga puhkama. See on nende viimane suvi neljakesi, sest sügisel on oodata perelisa ning sellest suvest tuleb viimast võtta. Iseasi kuidas see suvitamine kasvava kõhu, aastase Lende ja 4-aastase Mariga välja kukub. Lõbusal rännakul avastatakse Eestimaad ja tutvustatakse lastega reisimise ilu ja valu.

Malluka perel on täna peale remondi kavas ka mõned seiklused. Oma hoovi ehitavad nad seekord seikluspargi väärilise liumäe. Ja Kardost saab tõeline koduaia Jackass.

Nagu ikka jagatakse Mallu perele omases lõbusas võtmes ka praktilisi soovitusi suvisteks ettevõtmisteks.

Vaata sarja «Malluka suvi» järgi videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles