Elu24 Ihasalus: ja siis ilmus oma roosa villa rõdule Kristiina Ojuland, kaks kuulsaks saanud koera kannul (9)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kristiina Ojuland sattus külamehega nõnda tõsistesse erimeelsustesse, et sõnadest enam ei piisanud ning tundmatu mees tungis poliitikule kallale. Elu24 käis Ihaslau külas uurimas, kes too mees võiks olla. 

Kristiina Ojuland jagas oma sotsiaalmeedias šokeerivat videot, milles räägib, et naaber oli teda ootamatult rünnanud. Erimeelsuste põhjuseks olevat Ojulandi kaks väikest koera, kes väidetavalt ründasid arveid klaarima tulnud mehe last. Poliitik peab olukorda naeruväärseks ning leiab, et naabri laps ei tea, kuidas maal asjad käivad: «Naabrite lapsuke ei oska maal elada. Ta ei tea, et siin pisikesed koerad ongi lahti.»

Video all kommentaarium on kohalike elanike erinevaid arvamusi täis. Kuigi postitatud videos näis Kristiina kohati naerusuine ning nimetas sündmust «naljakaks», avaldab ta, et see on esimene kord, kui mees on tema vastu vägivalda tarvitanud. «Väga huvitav kogemus - vägivald, mis jahmatab ja ehmatab,» kirjutab ta. Oma vigastused lasi ta EMO's fikseerida ning lubas juhtunu uurimiseks pöörduda politsei poole. On selgunud, et Kristiina ei tunne meest, kes talle kallale tungis ning palub kommentaariumis abi isiku tuvastamisel.

Kristiina Ojulandi kommentaar.
Kristiina Ojulandi kommentaar. Foto: Kristiina Ojuland / Facebook
Kristiina Ojulandi kommentaar.
Kristiina Ojulandi kommentaar. Foto: Kristiina Ojuland / Facebook
Kristiina Ojulandi kommentaar.
Kristiina Ojulandi kommentaar. Foto: Kristiina Ojuland / Facebook

Elu24 käis Neeme külas kohapeal lootuses leida salapärast musta mersuga naabrimeest, kuid asjata. Neeme külapoes ütlesid inimesed meile, et teavad juhutnut pigem meedia kaudu ja neil Ojulandi koertega probleeme ei ole tekkinud.

Poemüüja kinnitas, et kõrvalkülas resideeruv poliitik nende poes ei ole käinud. Kuid ta tunnistas, et Ihasalu inimesed ikka on jutustanud, et Ojulandi väiksed koerad on poolsaarel lahti ja agressiivsed. 

Juhuslikult ei saanud me Ihasalu rannaküla talude vahel tiirutades aga mitte märgata Kristiina Ojulandi kõrget erkroosat villat. Villa hoovis grillivad noored ütlesid meile, et nad on külalised ja perenaist ei ole kodus.

Natukese aja pärast ilmus aga Ojuland ise rõdule ning temaga koos tormasid rõduäärale ka tema kaks truud valvurit. Koerekesed näisid väga oma perenaist kaitsvat ja õigustatult, sest nad olid oma kodu rõdul. 

Maja oli piiratud kõrge kiviajaga, kust ka üksi suurem koer naljalt üle ei hüppaks, aga kogemata väravale toetudes, vajus see lahti. Äkki pääsesid koerakesed kogemata väravast välja? Krsitiina Ojuland ütles, et ta on politseis asja ära rääkinud ja rohkem kommentaare meediale ei anna. 

Kristiina Ojulandi maja Ihasalus.
Kristiina Ojulandi maja Ihasalus. Foto: Eero Vabamägi / Postimees / Scanpix
Krsitiina Ojulandi maja Ihasalus
Krsitiina Ojulandi maja Ihasalus Foto: Eero Vabamägi/Postimees/Scanpix

Põhja prefektuurist vastas meie päringule Ida-Harju jaoskonna juhtivuurija Jevgenia Jakobson: «Antud vahejuhtumi osas on mõlemad osapooled esitanud avaldused. Hetkel selgitab politsei asjaolusid ning konfliktini viinud põhjuseid.»

A post shared by Kristiina Ojuland (@ojuland) on

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles