Vaata, millised staarid loovutasid tänavu oma südame surfile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koos surfi, hea muusikaga ja suvise vibe’iga esitlesid Surfilaagri korraldajad Borjomi Surf Challenge väljakutses osalevaid avaliku elu tegelastest ja tippsurfaritest moodustatud meeskondi, kes 21. juulil Surfilaagris surfamises mõõtu võtavad. Elu24 uuris Raimond Kaljulaidilt ja Ingrid Marguselt, kuidas neil surfiväljakutse õnnestunud on.

Tänavu on surfile oma südamed loovutanud Kertu Jukkum, Arop, Raimond Kaljulaid, Ingrid Margus, Sandra Ashilevi ja Uudo Sepp.

Senise surfikogemuse võttis näitlejanna Ingrid Margus kokku ehedate emotsioonidega: «Surfamine on tõesti kift. Alguses oli keeruline, kuid iga korraga läheb paremaks. Kuna minu elukaaslane ka sõidab, siis oleme saanud koos merel ja trennides käia, mis on nii tore. Ootan 21. juulil Surfilaagris toimuvat lõppvõistlust väga.»

Ka noorpoliitik Raimond Kalulaid ootab lõppvõistlust põnevusega: «Täna tegime esimest korda ühiselt trenni ning väga huvitav oli näha, kui kaugele kõik on jõudnud või kes teistest lauapikkuse võrra ees on. Lõppvõistlus tuleb kindlasti põnev, treenerid on väga head. Ise olen oma treeneri Ingrid Puustaga väga rahul,  sest suurepärase sõitjana on ta mul lasknud esimestes trennides rahulikult surfamisega harjuda.»

Surfilaagri peakorraldaja Helen Unt kinnitas, et sel aastal on Surfilaagris kõigil algajatel võimalik õppida tippsurfarite käe all surfama: «Võib öelda, et sel aastal on Surfilaagris tõesti kõik võimalused surfi õppimiseks olemas. Aastaid on meil olnud tasuta surfikoolitused igale tasemele, kuid seekord on võimalik tänu Surfikool+ kursusele läbida intensiivne 3- päevane algajatele mõeldud programm. Eriline on ka see, et õpetaja võtab treeningul osalejad enda hoole alla juba enne üritust.»

Surfilaager 2018 peetakse 19.-22.juulil looduskaunis Valgeranna puhkekeskuses.

Eesti viimane superstaar Uudo Sepp: «Tuul, Pirita rand, siinsed inimesed – surfamine on minu jaoks väga vabastav kogemus ning randa jõudes on kohe selline tunne, nagu oleksin puhkusel. Meeletu motivatsioon on laes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles