Elon Muski mälutreener Kwik: olen Eestisse absoluutselt armunud!

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Kultuurikatlas esinenud Elon Muski, Will Smithi ja teiste oma ala tippude mälutreener Jim Kwik jagas Postimehega oma esmaseid muljeid Eestist, andes sealjuures ka nõu, kuidas oma mälu paremini treenida.

«Mulle meeldib siin, ma olen Eestisse absoluutselt armunud,» jagas Mindvalley University raames Tallinnas esinenud Jim Kwik oma esmaseid emotsioone.

Rääkides enesearengust, leidis mälutreener, et inimesed süüdistavad liiga tihti oma halba mälu selles, kui nad unustavad, kuhu nad midagi panid või ei suuda kellegi nime meenutada, kuid tegelikult on probleem hoopiski selles, et nad ei pööra asjadele piisavalt tähelepanu. «Kui sa kellegagi räägid, siis tõesti kuula teda,» soovitas Kwik.

Mälueksperdi sõnul ei meeldi inimestele seda kuulda, aga igaüks vastutab enda heaolu ja arengu eest ise. «Keegi ei saa sind parandada, sest sa ei ole katki,» sõnas kõneleja.

Üks kuulsaimaid inimesi, keda Kwik treenib on visionäär Elon Musk, keda peavad nii mõnedki inimesed geeniuseks. «Igaüks, kes on oma ala ekspert, otsib alati võimalusi, kuidas olla parem,» vastas Kwik küsimusele, miks Elon Muski sugusel targal mehel üldse mälutreenerit vaja on.

Vaata täispikka intervjuud Kwikiga videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles